Fietsarrangement Hotel De Bilt - Utrecht

vanaf € 77,00

Geniet van de natuur met het fietsarrangement van Hotel De Bilt - Utrecht. De fiets is niet weg te denken uit ons landschap. Lekker buiten de natuur in. Een perfecte reden om er op uw eigen fiets of op een huurfiets van het hotel actief op uit te trekken.

Sportief iets ondernemen? De fiets is niet weg te denken uit ons landschap. Lekker buiten de natuur in. Een perfecte reden om er eens actief op uit te trekken. Op uw eigen fiets of op een huurfiets van het hotel. Daarom biedt Hotel De Bilt - Utrecht het fietsarrangement aan. De ideale gelegenheid om in ieder opzicht van het mooie landschap te genieten. Als voorproefje geven we u alvast een idee van onze omgeving met z'n fietsmogelijkheden.

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht ligt aan de rand van De Utrechtse Heuvelrug. Het gebied strekt zich uit van Bilthoven tot aan plaatsen als Doorn en Amerongen.

Op De Heuvelrug bevinden zich veel eeuwenoude bossen met kastelen en buitenplaatsen. Ook de directe omgeving van ons hotel is rijkelijk voorzien van prachtige bossen en buitenhuizen. Een ideaal gebied om te wandelen en te fietsen. Wilt u dit prachtige gebied eens bezoeken, dan is een overnachting in ons hotel een ideaal startpunt.

Tip: Bezoek een uniek kunstmuseum met 3 collecties: Het Museum Oud Amelisweerd te Bunnik. Hier is de Armando collectie (van het voormalig Armando Museum te Amersfoort) ondergebracht. Klik hier voor meer informatie.

Dit ga je doen

Fietsen lezen boom
1

Fietsarrangement

Heerlijk overnachten in een bosrijke omgeving inclusief ontbijt en een 3-gangen keuzemenu. Ontdek de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug inclusief routekaart. Dit arrangement omvat:

  • 1x Overnachting
  • 1x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen keuzemenu in ons restaurant
  • 1x Fietsroutekaart
  • Gratis gebruik van verwarmd binnenzwembad
  • Gratis parkeergelegenheid Huurfiets tegen meerprijs
  • Huurfiets tegen meerprijs
Fiets
2

Fiets huren

Huur een fiets tijdens uw verblijf in het hotel. In samenwerking met partner Age van 't Hof worden er op locatie 7-versnellingen fietsen (€9,- per dag) voor de verhuur aangeboden. Daarnaast zijn er ook elektrische fietsen te huur (€17,50 per dag)