Verlanglijstje

Wat staat er op jouw verlanglijstje voor Sinterklaas dit jaar? Een leuke cadeaukaart of panda spullen van Ouwehands Dierenpark? Wij hebben hier de leukste cadeautips op een rij gezet zodat je gemakkelijk een cadeautje kunt vinden voor familie en vrienden! 

 

 • De leukste panda spullen

  Op zoek naar een leuk aandenken of cadeau? In de Pandasia Giftshop vind je originele panda-artikelen zoals Wu Wen en Xing Ya pluche, panda-sleutelhangers, kleding en meer. Haal de Reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya deze Sinterklaas in huis!

   

  De leukste panda spullen
 • Streekproducten NPUH

  Met deze unieke streekproducten kan je niet alleen genieten van lokaal geproduceerde producten, maar steun je ook nog het natuurbeheer- en behoud van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug!

  Streekproducten NPUH
 • Streekproducten

  Er zijn niet alleen streekproducten van Nationaal Park, maar ook ondernemers bieden lokaal geproduceerde producten. Deze kan je heel goed als origineel cadeau gebruiken en daarbij steun je de lokale ondernemer ook nog eens!

  Streekproducten
 • Twinkeling

  Twinkeling Veenendaal, dé cadeaubon door en voor Veenendaal. Deze cadeaubon is te besteden bij winkels en horeca in ‘Winkelstad Veenendaal’. Dit betekent een ruim aanbod aan cadeaus en huishoudelijke artikelen, kleding, sieraden, restaurants en horeca: dus voor ieder wat wils!

  Twinkeling
 • Tickets voor Escaperoom Junkie

  Vind jij het ook zo lastig om een origineel cadeau te bedenken? Stop met piekeren, de Escaperoom Junkie cadeaubon is dé oplossing! Laat je meevoeren in een spannende mix van real life gaming met acteur en de traditionele puzzel escape rooms. Zorg dat je niet gepakt wordt! Met deze cadeaubon zorg je voor een onvergetelijke ervaring!

  Tickets voor Escaperoom Junkie
 • Tegoedbonnen

  Bij veel ondernemers kun je nu alvast een online cadeaubon bestellen. Zo kan je je vrienden, familie, partner, buren, collega's of natuurlijk jezelf snel trakteren op een gezellige dag. Bekijk hier welke cadeaubonnen je allemaal kunt bestellen.

  Tegoedbonnen
 • VVV Cadeaubon

  Lekker winkelen in de buurt met de VVV Cadeaukaart, te besteden bij meer dan 250 winkels bij jou in de buurt! De Cadeaukaarten zijn leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.. Je kunt namelijk zelf kiezen waar je het aan besteedt. Op de Heuvelrug kun je jouw VVV Cadeaukaart verzilveren voor een uniek en lokaal cadeau dat helemaal bij je past.

  VVV Cadeaubon
 • Wenskaarten, sieraden en nog veel meer

  Stadswinkel biedt naast (toeristische) informatie over Veenendaal ook een galerie voor lokale kunstenaars aan én is verkooppunt van Veense producten met o.a. wenskaarten, sieraden en nog veel meer!

  Wenskaarten, sieraden en nog veel meer
 • The Maxx Cadeaupakket

  Een ‘The Maxx Cadeaupakket’* bestaat uit een cadeaubon en natuurlijk wat lekkers in een mooie verpakking! Wat is er leuker dan een uitje weggeven of krijgen van Sinterklaas (en natuurlijk zelf lekker meegaan!)? De cadeaubonnen zijn voor elk gewenst bedrag samen te stellen en dit is te besteden aan alle activiteiten bij The Maxx. Het Sinterklaaspakket kost € 2,50 excl. cadeaubon(nen).

  The Maxx Cadeaupakket