Karin Keijzer bij Fiep Fiep Hoera! de natuurtentoonstelling

Op 17 december 2016 was het 100 jaar geleden dat Fiep Westendorp is geboren. Haar tekeningen zijn nog steeds springlevend. Op Kasteel Groeneveld is er daarom een specialel Fiep Westendorp tentoonstelling. Je kunt er van alles van Fiep Westendorp bekijken en beleven.

Er zijn allerlei leuke spelletjes voor de jongsten onder ons. Je kunt er visjes vangen, relaxen in een tent met Pim en Pom  en de Pomniebus filmpjes, de was ophangen, vuilnis sorteren en dus leren recyclen, het goede voorbeeld namaken, een winkel bekijken, een koe melken en op het scherm zien hoeveel liter je al hebt gemolken, interactieve spelletjes en nog heel veel meer. Dit alles in Fiep Westendorp stijl.

En wist je dat er ook een liedjesvoorstelling is van Fiep Westendorp onder leiding van Majel Lustenhouwer? Hieronder vind je de data en de starttijden.
22 aug. 10:30
10 sept. 11:30
17 okt. 10:30
29 okt. 11:30
29 dec. 10:30

Op 1 en 25 november en 3 december zijn er om 11:30 en 15:00 speciale Sinterklaas liedjesvoorstelling van Fiep Westendorp onder leiding van Liedjespiet Majel Lustenhouwer.

De kosten van deze voorstelling bedragen 8,50 en daarmee heb je tevens toegang tot de tentoonstelling in het kasteel. De voorstelling duurt 45 minuten en is geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar.

En als je toch bij Kasteel Groeneveld bent, bezoek dan ook eens de Trots Markt, een markt vol pure producten en standhouders met passie! 

Bekijk meer van Karin Keijzer op haar website of Instagram