15 december

❄ Overnachting met ontbijt bij Kontakt der Kontinenten ❄

Vandaag maak je kans op een overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen bij Kontakt der Kontinenten! De perfecte bestemming voor een weekendje weg op de Utrechtse Heuvelrug. Lees snel verder voor meer informatie, vul het formulier in en maak kans.*
DOE MEE

*De winnaar maken we op de eerstvolgende werkdag bekend via een persoonlijk bericht. Deze prijs wordt in totaal 1x weggegeven en moet geboekt worden tussen 1 januari en 31 maart 2023. o.b.v. beschikbaarheid. Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de spelvoorwaarden en het privacybeleid.

OVER KONTAKT DER KONTINENTEN

Centraal gelegen in Soesterberg en omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug vind je Kontakt der Kontinenten. Een eigentijdse locatie met een rijke historie. De knusse hotelkamers van Kontakt der Kontinenten bevinden zich in twee bijzondere en historische panden: het voormalige missiehuis Sint Jan met fraaie glas-in-loodramen en Klooster Cenakel met prachtige wandschilderingen. Met de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook met alle gemakken en faciliteiten van nu.

Volg Kontakt der Kontinenten op Facebook en Instagram.