11 augustus

Win een heerlijk 3-gangenmenu bij één van de pannenkoekenhuizen!

Vandaag maak je 2 keer kans om samen te genieten van een heerlijk Spaans 3-gangenmenu bij één van de vier Pannenkoekenhuizen verspreid over de regio. Het speciale 'Vuelta-menu' bestaat uit een Spaanse paprikasoep met chorizo vooraf, een overheerlijke Spaanse pannenkoek en uiteraard churros als dessert. 
**Deze winactie is al afgelopen, je kunt niet meer deelnemen**

*Bij deelname ga je akkoord met de spelvoorwaarden en ons privacybeleid. De winnaar wordt persoonlijk bericht. In totaal worden er 2 winnaars gekozen die een cadeaubon voor 2 personen voor het speciale Vuelta-menu in augustus ontvangen. 

Over de Pannenkoekenhuizen

De Heuvelrug ontdekken was nog nooit zo lekker. Een heerlijk hartige pannenkoek of een pannnekoek met ingrediënten die je nog nooit bij elkaar hebt geproefd: bij de pannenkoekenhuizen Bergzicht, De Langenberg, De Bijenmarkt en De Waterspiegel is alles mogelijk. Met de open uitstraling van de paviljoens en de gastvrijheid van het personeel voelt iedereen zich er direct thuis. Behalve de dagelijks vers bereide pannenkoeken, die met lokale en veelal biologische en fairtrade ingrediënten worden gemaakt, is er nog veel meer te doen bij de Pannenkoekenhuizen. Denk bijvoorbeeld aan het opladen van je elektrische fiets, het huren van een e-chopper waarmee je geruisloos de omgeving verkent en kun je er terecht voor buitenactiviteiten voor jong en oud. Meer weten? Neem een kijkje op pannenkoekenhuizen.com!

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!