16 augustus

Win een gratis midweek voor 4 personen bij RCN Vakantiepark het Grote Bos!

Vandaag maak je kans op een gratis midweek in een 4-persoons accommodatie op dit schitterende vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug. 
**Deze winactie is al afgelopen, je kunt niet meer deelnemen**

*Bij deelname ga je akkoord met de spelvoorwaarden en ons privacybeleid. De winnaar wordt persoonlijk bericht. In totaal wordt er 1 winnaar gekozen die het verblijf mag verzilveren. De accommodatie mag geboekt worden in de periode van 1 november 2022 tot 31 maart 2023, schoolvakanties zijn uitgesloten. 

Over RCN Vakantiepark het Grote Bos

Centraal in Nederland – vlak bij Amsterdam, Utrecht en Amersfoort – ligt RCN het Grote Bos, midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, omringd door natuur, cultuur en historische landgoederen. Hier ervaar je wat de natuur met je doet: tijdens je vakantie of een weekendje weg kom je tot rust en kun je je batterij weer oploaden. Je geniet van de ruimte, de frisse lucht en je ontspant als vanzelf. Genieten van het buitenleven en als je zin hebt de gezelligheid opzoeken, bijvoorbeeld op de ruim overdekte terrassen van Brasserie la Forêt, waar je uitkijkt op de grote speeltuin. Mocht je liever de spanning opzoeken, RCN het Grote Bos heeft er een spectaculaire nieuwe waterglijbaan bij gekregen: de gloednieuwe, vijf meter hoge Hurricone, een 54 meter lang wateravontuur vol bochten, licht- en kleureffecten en een reuzentrechter waar je doorheen cirkelt voordat je in het water belandt. Meer weten? Neem een kijkje op rcn.nl!

Volg RCN Vakantiepark het Grote Bos op Facebook en Instagram.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!