20 augustus

Win een gratis weekend in een wellness lodge met whirlpool én sauna op De Krakeling!

Vandaag maak je kans op een ontspannen weekendje weg met 4 personen op Vakantiepark de Krakeling in Zeist. Je overnacht in een luxe lodge die van alle gemakken voorzien is en waar je kunt genieten van dobberen in de houtgestookte whirlpool en de heerlijk warme sauna. 
**Deze winactie is al afgelopen, je kunt niet meer deelnemen**

*Bij deelname ga je akkoord met de spelvoorwaarden en ons privacybeleid. De winnaar wordt persoonlijk bericht. In totaal wordt er 1 winnaar gekozen die het verblijf mag verzilveren. De prijs is voor max. 4 personen, mag van september 2022 t/m maart 2023 worden verzilverd, waarbij de schoolvakanties zijn uitgesloten. 

Over Vakantiepark De Krakeling

De Krakeling heeft een lange gastvrije traditie waar nog rust, ruimte en gezelligheid te vinden is. Het park is de ideale uitvalbasis om op ontdekkingsreis te gaan langs de prachtig uitgestrekte bossen, schitterende kastelen en forten en natuurlijk de monumentale stad Utrecht op fietsafstand. Een ideale familiecamping met mooie jaar-, seizoen- en toeristische plaatsen met faciliteiten die je van een 4-sterrenpark mag verwachten. Meer weten? Neem een kijkje op dekrakeling.nl!

Volg De Krakeling op Facebook en Instagram.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!