Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Trots Kerst Special bij Kasteel Groeneveld

De eerlijkste, puurste en verrassendste Kerstmarkt van Nederland vindt plaats op 10 en 11 december in en rond Kasteel Groeneveld in Baarn. Hier vind je de mooiste en lekkerste producten voor onder de kerstboom en op tafel. Natuurlijk kun je op de markt ook genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Zo is er bijvoorbeeld een prijs winnende witte en rode glühwein te verkrijgen of een heerlijke portie poffertjes, oliebol of Frankfurter. Zangkoren, solisten, workshops en gekkigheid maken deze kerstmarkt tot een grandioze belevenis. Ook de kinderen kunnen hun hart ophalen, met onder andere eindeloos knutselen en broodjes roosteren.

De prachtige en rustieke omgeving van Kasteel Groeneveld zorgt ieder jaar voor een sprookjesachtig effect op de Trots Kerst Special. Bovendien is de special gratis toegankelijk. Een energiek gilde van ondernemers laat de bezoekers meedelen in hun passie en kennis, terwijl de beroemde ontspannen sfeer van de Trots markten voor een rustpuntje in de hectiek rond de kerstdagen zorgt.

Rond en in Kasteel Groeneveld is nog meer te doen. De interactieve tentoonstelling en andere educatieve exposities zijn natuurlijk te bezoeken. En mocht het op de markt onverhoopt niet lukken om dat allerlaatste cadeautje te vinden, dan zijn in de Kasteelwinkel ook unieke cadeaus te vinden.

Praktische informatie

  • Entree is gratis, maar een fooi wordt natuurlijk zeer gewaardeerd.
  • Parkeren is ook gratis, maar de ruimte is beperkt dus kom als het even kan lekker op de fiets.
  • Honden zijn aangelijnd en droog toegestaan.
  • De special is toegankelijk voor rolstoel en rollator gebruikers.

Wanneer

  • Op zaterdag en zondag van 10:00-17:00 uur

Prijzen

  • Gratis