Houd aansluiting, word partner!

Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug en Vallei is sinds 2015 de centrale organisatie voor destinatiemarketing en -ontwikkeling van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.

Het RBT werkt met ruim 500 ondernemers en toeristische aanbieders, 9 gemeentes en de provincie Utrecht iedere dag aan het versterken van de gastvrijheidseconomie. Door gerichte campagnes en projecten zorgen we ervoor dat de Heuvelrug en Gelderse Vallei zich blijft ontwikkelen als kwaliteitsbestemming. Zo houden we de regio samen vitaal en leefbaar.

HERSTELPLAN BESTEMMING HEUVELRUG

Toerisme en recreatie op de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei zijn hard getroffen door de coronacrisis. Om de sector er weer bovenop te helpen, heeft Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei een herstelplan ontwikkeld. Dit actieplan heeft negen concrete projecten, gespreid over diverse sectoren en opgesteld vanuit het Perspectief Bestemming Heuvelrug 2030 als strategisch koersdocument. Ze lopen door tot eind 2021 en gaan over zowel vrije tijd als zakelijk bezoek.

Bekijk het herstelplan

Uw evenement in de UITagenda?

Organiseert u een evenement in de regio en wilt u deze in de Uitagenda van opdeheuvelrug.nl plaatsen? Dat kan!

Vul hier het formulier in

Meer info? RBT Heuvelrug & Vallei | T: +31 (0)85 485 77 60 | samenwerkenloont@hv-marketing.nl