Picknicken Slot Zeist

Contact

Adres:
Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist
Plan je route

Reserveer nu een picknick bij Brasserie Slot Zeist in de prachtige Engelse tuin! Op de afgesproken dag en tijd staat er bij Brasserie Slot Zeist een bolderkar voor je klaar gevuld met heerlijke gerechten. Samen geniet je op een rustig plekje in de tuin op je picknickkleed van het warme zonnetje en de zingende vogeltjes. Waan je even als lid van de adellijke familie Van Nassau en proost op de zomer! Santé!

Het arrangement bestaat o.a. uit vers afgebakken brood, salade en een assortiment van vlees, vis, fruit en zoetigheden. De kosten bedragen € 25,- per persoon. Een lekkere fles wijn of frisdrank kan apart worden besteld. Mineraalwater en een flesje vers sap zijn inbegrepen. Er is ook een kinderpicknick, voor € 12,50 per kind.

De Slottuin Picknick is telefonisch te bestellen bij Brasserie Slot Zeist, v.a. 2 personen, via telefoonnummer 030 721 0600 of via de website.

Een picknickkleed moet (uit hygiënisch oogpunt) door de gasten zelf worden meegenomen, net als een parasol voor wie zeker wil zijn van wat schaduw.

Wanneer

  • dagelijks