Plan je bezoek

Er is zoveel te beleven op de Utrechtse Heuvelrug. Ga zelf op verkenning of laat je inspireren op onze website. Zoek je praktische informatie over je vakantie, weekendje weg of dagje uit op de Heuvelrug? Wij helpen je graag met het plannen van je reis. Je vindt hier informatie over bereikbaarheid van de Heuvelrug, de mooiste accommodaties en nog veel meer. Alles om je te helpen om de Heuvelrug optimaal te ontdekken.

Blijf een nachtje slapen

Van eenvoudige boerencampings, kampeerboerderijen en Bed & Breakfast adressen tot luxe campings, bungalowparken en hotels.

Praktische informatie

Om jouw reis naar de Heuvelrug zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen, vind je hier alle praktische informatie, van VVV agentschappen tot Toeristische Overstap Punten.

Hoe kom ik er?

Kom je met de auto, openbaar vervoer of fiets naar de Utrechtse Heuvelrug? Plan je reis dan van te voren. Wij helpen je graag! 

Met een groep

Heb je een bedrijfsuitje op de Utrechtse Heuvelrug, een excursie met school of een groepsactiviteit? Een gezellig uitje naar de Utrechtse Heuvelrug is altijd een goed idee! 

Volg ons op social media

Op de Heuvelrug is actief op Facebook en Instagram. Hier vind je de leukste tips en highlights uit de regio. 

Hier moet je zijn #opdeheuvelrug

Met deze tips ontdek je de onontdekte parels op de Heuvelrug! Hier lees je alle verhalen die zijn ingezonden door bewoners en bezoekers van de Heuvelrug, ontdek je perfecte uitjes en plan je jouw rustige dagje uit met de druktemonitor.

Lees meer