Kids op de Heuvelrug

Heb je zin in actie, spelen, lekker buiten, soms wat chillen, lekker eten, kortom: VAKANTIE? Dan is het maar goed dat je naar de Heuvelrug bent gekomen. Hier wordt iedere dag een avontuur. Er valt in dit mooie stukje Nederland vol bos, hei, duinen, kastelen zo veel te beleven. Wat precies? Ontdek hier wat er allemaal te beleven is op de Heuvelrug. Of je uit eten wilt bij een kindvriendelijk restaurant op de Heuvelrug, buiten in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug wilt picknicken, gaat spelen in de bossen, of op avontuur gaat bij een van de vele attracties, het kan hier allemaal!

Bucketlist

Deze 10 uitjes met kinderen op de Utrechtse Heuvelrug mag je niet missen. Hoeveel streep jij er af?

Op ontdekkingstocht

Er is veel te ontdekken op de Heuvelrug! Waar gaat jouw ontdekkingstocht heen?

Kidsavonturen

Zin in een actief uitje met kinderen op de Utrechtse Heuvelrug? Naar buiten, waar de wereld aan je voeten ligt en het avontuur op je wacht!

Uitzichtpunten

De Heuvelrug heeft een aantal punten waar je van een prachtig uitzicht kunt genieten. Deze uitzichtpunten zijn ook prima geschikt om met kinderen te bezoeken!

Activiteiten voor kinderen

Wij geven je graag de leukste tips voor kids met deze activiteiten!

Bij slecht weer

Is het vandaag niet zo'n goed weer? Niet erg, er zijn genoeg kinderuitjes op de Utrechtse Heuvelrug te vinden!

De Boscast

Beleef en bewonder de grappige en spannende verhalen van Bosmier Bob en zijn vrienden uit het bos, met de Nationaal Park Podcast serie.

Smullen

Er zijn veel leuke kindvriendelijke restaurants op de Heuvelrug waar je lekker kunt smikkelen en kunt spelen. 

Natuurgebieden

Beleef de schitterende, bijna eindeloos lijkende natuurgebieden van de Heuvelrug. Natuurgebieden waar je eigenlijk niets anders kan dan even loslaten en ontspannen.

Recreatiegebieden

Lekker de naar buiten met de kids. Natuur en recreatie zijn één! In de recreatiegebieden kunnen kinderen heerlijk rondrennen, klimmen en klauteren in de natuur.