Actieve en sportieve activiteiten

op de Heuvelrug

Op zoek naar leuke actieve uitjes op de Heuvelrug? De Heuvelrug is dé fiets- en wandelregio van Nederland, maar biedt nog veel meer leuke uitjes. Van lekker kanoën, klimmen in het klimbos tot rondtoeren op een solex of e-chopper. Is het minder mooi weer? Ook binnen zijn er veel actieve uitjes te ondernemen. Kom gezellig bowlen, springen in een trampolinepark of bezoek een van de leuke escaperooms in de regio. 

 • Fietsen

  Ook fietsen, recreatief of actief, doe je op de Heuvelrug! Het is de beste manier om de regio de verkennen en tot in uw tenen te ervaren. Met de enorme diversiteit aan fietsroutes, ook voor de mountainbiker en wielrenner, is de Heuvelrug een puur fietsparadijs. Bekijk hier onze tips voor de mooiste fietsroutes.

  Fietsen
 • Wandelen

  Wandel op de Heuvelrug over onverharde bospaden, via boerenland en landgoederen. Luister naar de vele soorten vogels of sta oog in oog met een ree. Bekijk hier onze tips voor de mooiste wandelroutes.

  Wandelen
 • Paardrijden

  Paardrijden door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug? Of op bezoek bij de paarden? Bekijk de leukste tips!

  Paardrijden
 • Watersport

  Gek op water? Ontdek de leukste plekken om te zwemmen of te kanoën!

  Watersport
 • Actieve uitjes

  Kom gezellig bowlen, springen in een trampolinepark of bezoek een van de leuke escaperooms in de regio! Er zijn volop actieve uitjes te ondernemen in de regio.

  Actieve uitjes

Met een groep eropuit

Een actief dagje met een groep op pad? Ontdek de leukste groepsactiviteiten met meerdere personen!

Bekijk de mogelijkheden