Shoppen op de Heuvelrug

Van lokale ondernemers met unieke sfeervolle winkeltjes tot de grote modeketens, ze zijn allemaal vertegenwoordigd op de Heuvelrug. Wil je goed gevulde tassen met kleding en accessoires dan zijn Veenendaal, Zeist en Soest winkelgebieden bij uitstek. Ben je op zoek naar speciaalzaakjes, antiek en brocante? Bezoek dan zeker ook de kleinere authentieke dorpjes op de Heuvelrug, zoals Woudenberg en Leersum. Ook in Baarn en Driebergen vind je karakteristieke winkels, galerieën en terrassen. En shoppen met slecht weer? Dat kan perfect in Veenendaal, waar je in het centrum twee grote overdekte winkelcentra vindt. 

Koopavond

Nog even shoppen na het werk? Op vrijdagavond is het koopavond in alle gemeenten van de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt terecht in het centrum van Veenendaal, Zeist, Woudenberg, Baarn, Soest, Rhenen, Renswoude, Doorn, Leersum, Amerongen en Maarn. 

Koopzondag

Winkels in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en Soest mogen op zondag open van 12.00 - 18.00 uur. In Veenendaal en Zeist is elke laatste zondag van de maand koopzondag. In Renswoude kun je niet terecht voor koopzondagen.