Eten en drinken

Of je nu op zoek bent naar een drankje of snack onderweg, bijzondere streekproducten, een heerlijk koud biertje op het terras, pannenkoeken eten met de kids of een verrukkelijk veelgangendiner, op de Heuvelrug is het culinair genieten voor iedereen! Op deze pagina’s vind je de leukste adresjes en tips!

Culinaire kastelen

De Utrechtse Heuvelrug staat bekend om de vele kastelen en buitenplaatsen. Wat minder bekend is, is dat veel van deze locaties bijzondere culinaire ervaringen en verhalen bieden. Ontdek de bijzondere verhalen of kom zelf vorstelijk dineren bij de kastelen en buitenplaatsen in Utrecht.

Ontdek de culinaire kastelen

Arrangementen & acties

Geniet van een kop koffie met appelgebak en maak aansluitend een prachtige e-chopper tocht, kom overnachten midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en ontdek de omgeving op de fiets of laat je helemaal in de watten leggen bij Parc Broekhuizen. Ontdek hier alle arrangementen!

Lokaal genieten

Streekproducten

Op de Heuvelrug zijn allerlei verschillende producten te vinden. Maar wat zijn nou de typische producten uit de omgeving van de Heuvelrug? Ontdek dat op onze streekproducten pagina! Bezoek de leukste locaties waar de streekproducten te vinden zijn. 

Ontdek de streekproducten!