Sorry, dit evenement is afgelopen

MTB Clinic Gevorderden - Leersum

Je fietst al een tijd en hebt je eigen mountainbike. Je beheerst de basis vaardigheden en wilt de volgende stap zetten met dynamische mtb vaardigheden. Dan is deze mtb clinic voor gevorderden geschikt voor jou!

Na een korte bike check starten we met houding en positie op de fiets. Vervolgens ga je aan de slag met een of meerdere van de volgende dynamische mountainbike vaardigheden: Obstakels rijden, snelle bochten, technisch klimmen en dalen met obstakels, drop-offs en of jumps. Je kunt  aangeven waar je op wilt focussen. Ze maken gebruik van video analyse zodat je goed ziet wat je doet je waar je kunt verbeteren.

MTB Gids Heuvelrug

De mtb clinic wordt gegeven bij MTB Gids Heuvelrug op Landgoed Ginkelduin in Leersum. Ze beschikken hier over eigen mtb clinic velden en een eigen mountainbikebos met trainingsparcours en skillspark. Hier heb je alle rust en ruimte om te oefenen. De gidsen en instructeurs van MTB Gids Heuvelrug zijn opgeleid om jou op een veilige manier te begeleiden.

Goed om te weten
Je kan deze MTB clinic (licht) gevorderden als privé clinic boeken met 1-2 personen of als privé clinic met je eigen groep (vanaf 3 personen).

De clinic duurt 3 uur en vraagt een goede conditie. De startijden zijn 9.30 of 13.00. Bekijk de beschikbare data op de website van MTB Gids Heuvelrug.

Wanneer

  • Dagelijks om 09.30 uur
    om 13.00 uur

Prijzen

  • € 195,00 voor MTB privé clinic (1 of 2 personen) 3 uur
    € 65,00 pp voor MTB privé clinic met eigen groep (vanaf 3 personen)