MTB Clinic basis - Leersum

Je hebt weinig ervaring op de mountainbike of je fietst misschien al een tijdje maar hebt nog nooit een mtb clinic gevolgd? Je wilt je vaardigheden verbeteren om met meer plezier en meer ontspannen over de mtb routes te gaan? Of misschien wil je gewoon met vrienden een sportieve en gezellig ochtend of middag in een mooie omgeving? Dan is deze mountainbike clinic geschikt voor jou!

De mtb clinic wordt gegeven bij MTB Gids Heuvelrug op Landgoed Ginkelduin in Leersum. Ze beschikken hier over eigen mtb clinic velden en een eigen mountainbikebos met trainingsparcours en skillspark. Hier heb je alle rust en ruimte om te oefenen. Onderdeel van de clinic is ook een mooie tocht over (delen van) de mountainbikeroute Leersum. De gidsen en instructeurs van MTB Gids Heuvelrug zijn opgeleid om jou op een veilige manier te begeleiden. Als je (nog) geen mountainbike hebt kun je deze bij hen huren.

Handig om te weten
Je kan deze mtb clinic als privé clinic boeken (1-2 personen of je eigen groep) of aansluiten bij een van de mtb groepsclinics op zaterdagochtend.  De clinic duurt 2,5 uur en start om 9.30 of om 13.00. Bekijk de beschikbare data op de website van MTB Gids Heuvelrug.

Wanneer

 • Dagelijks om 09.30 uur
  om 13.00 uur
 • Kijk op de website van MTB Gids Heuvelrug voor beschikbare data.

Prijzen

 • € 60,00 pp voor deelname MTB groepsclinic 2,5 uur
  € 180,00 voor MTB privé clinic (1 of 2 personen) 2,5 uur
  € 60,00 pp voor MTB privé clinic met eigen groep met 3+ personen (korting vanaf 5 personen)
  € 25,00 p/st huur mountainbike + helm + vignet.