Sorry, dit evenement is afgelopen

Talk To Me - De Heygreaeff Audiotour

Algemeen
Talk To Me - De Heygraeff Audiotour laat je luisteren naar gesprekken die je meenemen in de leefwereld van bijzondere bewoners op en rond De Heygraeff, een woonlocatie van zorgorganisatie Reinaerde. Hier wonen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Deze audiotour nodigt je uit om vanuit een ander perspectief naar je omgeving te kijken en om meer te ontdekken over het leven op De Heygraeff. De audiotour is ontwikkeld door Anne Fehres en Luke Conroy tijdens hun verblijf in de artist-in-residence Re-creatie op De Heygreaff in Woudenberg.

Audiotour
In de audiotour luister je naar gesprekken die je meenemen in de leefwereld van bijzondere 'bewoners'. Wat hen bijzonder maakt is dat deze bewoners géén mensen zijn. In de audiotour maak je kennis met Janneke de Slagboom, Marko de Douglasspar, Martijn de Straatlantaarn en Leela de Mol.

Er zijn vijf 'luisterlocaties' te bezoeken. Elke 'luisterlocatie' is verbonden aan een uniek gesprek met één van de bewoners. De gesprekken gaan over hun dagelijkse routines, obstakels en toekomstdromen.

Tijdens de audiotour kun je de bewoners in elke gewenste volgorde bezoeken. Je kunt alle gesprekken in één dag beluisteren of het bezoek aan de 'luisterlocaties' over meerdere dagen verspreiden. 

De beste manier om de audiotour te ervaren is door naar elk gesprek te luisteren, terwijl je naast de bewoner staat naar wie je luistert. Vaak verwijst de bewoner naar zichzelf en naar zijn of haar directe omgeving. Scan de QR-code op de 'luisterlocaties' om toegang te krijgen tot de gesprekken. 

Hoe begin je de audiotour?
De audiotour start op de locatie 'De Heygraeff' van zorgorganisatie Reinaerde. Hier kun je de 'introductie-paal' met een QR-code vinden. Als je de code scant kom je op een webpagina waar je vijf gesprekken zult vinden. Elk gesprek is gekoppeld aan een specifieke 'luisterlocatie'. 

Luister voor de beste ervaring van de audiotour eerst naar het introductiegesprek. Daarna kun je de andere 'luisterlocaties' bezoeken. Dit kan in elke gewenste volgorde. De 'luisterlocaties' kun je vinden met behulp van de kaart

Als je op een nieuwe 'luisterlocatie' bent aangekomen, scan je de QR-code bij de paal bij deze 'luisterlocatie'. Zo kom je weer op de webpagina terecht en vind je de naam van deze specifieke bewoner en het bijbehorende gesprek. Druk op 'afspelen' en geniet van het gesprek!

Kun je de QR-code niet scannen? Voer dan onderstaande link in die je naar de webpagina brengt:

www.re-creatie-reinaerde.nl/activiteiten/audiotour

Wanneer

  • Dagelijks

Prijzen

  • Gratis - de totale duur van de audiotour bedraagt 78 minuten