Sorry, dit evenement is afgelopen

Gelukkigerwijspad

In de 15e eeuw was Amersfoort een bedevaartsoord. Honderden mirakels vonden plaats en pelgrims  kwamen van heinde en ver. Ook nu zijn de wonderen de wereld nog niet uit. Word pelgrim op het Gelukkigerwijspad: een hedendaagse pelgrimstocht van 125 kilometer in Midden Nederland. Een inspirerende route, waar je geluk voor jezelf én anderen vergroot door te delen en te ontvangen.

Het Gelukkigerwijspad slingert vanuit pelgrimstad Amersfoort door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug richting de rivier de Lek bij Rhenen en gaat via Wijk bij Duurstede en Utrecht weer terug naar zijn startpunt.

De route begint en eindigt bij de Pelgrimsdeur van de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort en je kunt de route in (kleine) delen volbrengen. Het Pelgrimspakket is voor 27,50 te verkrijgen bij Boekhandel Boek & Koek in Maarn, Boekhandel Zie je Zo in Rhenen, of te bestellen via de webshop van www.gelukkigerwijspad.nl. In het pakket krijg je naast een routebeschrijving ook een handgegoten, unieke tinnen Geluksmunt, de landkaart “Op weg naar Geluk”, twee ansichtkaarten voor onderweg, een Pelgrimspaspoort en een vuilniszakje om mee te helpen de route schoon te houden.

Bedenk onderweg aan wie je de Geluksmunt wilt geven en aan wie je een kaartje gaat sturen. Deel geluksmomenten bij de verschillende Meldpunten Geluksmomenten onderweg en mijmer over GelukkigWijzers die je op de route kunt krijgen. Zo delen pelgrims op deze route geluk.

Op de website www.gelukkigerwijspad.nl zijn de GPS-track en de locaties van de Meldpunt Geluksmomenten en GelukkigWijzers gratis te downloaden.

Wanneer

  • dagelijks