Oudejaarsdiner bij Hotel 't Paviljoen

2023 is alweer bijna voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur. Hotel 't Paviljoen sluit ieder jaar altijd feestelijk af met een diner dansant. Dit jaar steken ze het diner in een nieuw jasje. In plaats van een diner aan tafel, serveren zij dit jaar een walking dinner in het feestelijk versierde restaurant.

De huisartiesten ‘Free Line’ verzorgen de muziek, waarbij volop gedanst mag worden! In de tussentijd geniet je van een met zorg samengesteld walking dinner. Het restaurant is feestelijk versierd. Om 00.00 toosten we op het nieuwe jaar met champagne en oliebollen. Vervolgens verplaatsen we ons naar buiten, waar de vuurwerkshow bewonderd kan worden. Daarna keren we terug voor nog een laatste swingende set met Benny en Jeanette, waarbij zoals gezegd het dak er af mag.

Het wordt een gezellig feest waar gedanst en lekker gegeten wordt, met meer ruimte dan voorgaande jaren om medegasten te ontmoeten. Ze reserveren geen vaste tafels, maar het is natuurlijk mogelijk af en toe ook te kunnen zitten. De prijs voor het walking dinner is inclusief consumpties met keuze uit witte en rode wijn, frisdranken, sappen en pilsener per glas gedurende de avond en champagne en oliebollen om 00.00 uur. Dresscode: feestelijk chique

Inhoud menu
Bekijk de inhoud van het menu hier.

Wanneer

  • Zondag 31 december 2023 19.30 - 00.00 uur

Prijzen

  • € 109,00