Bos- en Natuur Speurtocht - Park Bilthoven

Contact

Bos Park Bilthoven
Burgemeester van der Borchlaan 7
3722GZ Bilthoven
Plan je route

Doe mee aan een leuke en leerzame speurtocht bij Bos Park Bilthoven. Tijdens deze leuke Natuur Speurtocht ontdek je wie er allemaal in het bos leven en hoe de planten en dieren samenwerken. Zo kom je meer te weten over de natuur en kan je ook beter voor de natuur zorgen! De speurtocht is geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

Het bos, de bomen en planten zijn belangrijk voor het park en zorgen ervoor dat het park ook in de toekomst voor de vogels, insecten en andere dieren ook een fijne plek blijft.

De speurtocht vind je in het park. In totaal zijn er 12 bordjes met informatie, vragen en opdrachten. Zoek nummer 1 en ga vanaf daar op zoek naar de andere nummers. Onderweg vind je groene pijltjes om je een beetje te helpen. Bij elk nummer kun je één of meerdere vragen beantwoorden of opdrachten doen. Haal de speurtocht op bij de receptie of download 'm hier.

Respecteer de natuur
En niet onbelangrijk: respecteer de natuur maar ook de tuinen van de bewoners. Dus blijf waar nodig op het pad en verstoor de natuur niet. Breek geen takken af en ga niet op planten of struikjes staan.

Laat ook geen afval achter en liever: pak afval op wat je vindt. Neem hiervoor een knijper en vuilniszak mee (verkrijgbaar bij de receptie van Bos Park Bilthoven).

Wanneer

  • Dagelijks 00.00 - 00.00 uur

Prijzen

  • Gratis