Vertelcafé Zeist

Laat je meeslepen door verhalen uit allerlei landen en culturen
Verhalen vertellen is een oeroude traditie die ook in onze tijd nog steeds springlevend is. Dat kun je zelf ervaren tijdens de vertelavonden van het Wereldwijd Vertelcafé Zeist. In een kleinschalige en intieme setting nemen inspirerende vertellers je mee naar andere werelden met vertellingen uit allerlei landen en culturen. Verhalen die meeslepend, spannend, troostrijk, ontzettend grappig, of dit alles tegelijk zijn. Per avond kun je genieten van zo’n zes verhalen. Deze worden omlijst met muziek of dans. Als er ruimte voor is, mogen verhalenvertellers uit het publiek ook een verhaal vertellen.

Verbinding met anderen
Het Vertelcafé sluit altijd af met een gezellige nazit. Je kunt dan met elkaar napraten over wat je hebt beleefd en hoe je de verhalen hebt ervaren. Zo leidt verhalen vertellen ook weer tot gesprekken met anderen met wie je je op een ongedwongen manier kunt verbinden. Zonder luisteraars geen verhalenvertellers. Juist de wisselwerking met publiek dat meeleeft, geniet en reageert, geeft unieke vertelervaringen. Dat wil je niet missen!

Wil je zelf een verhaal vertellen? Stuur dan een berichtje naar dit e-mailadres. Je verhaal mag maximaal tien minuten duren.

Toegang: gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de huur van de zaal wordt zeer gewaardeerd!

Bekijk het volledige programma op de website.

Wanneer

  • Zaterdag 11 mei 2024
  • Vrijdag 28 juni 2024

Prijzen

  • De toegang is zoals gebruikelijk bij bijna alle culturele evenementen van de Stichting Cultuur Zeist volledig gratis. Wel wordt er aan het einde van de avond een geheel vrijblijvende collecte gehouden om volgende vertelcafé’s mogelijk te maken.