Boeren midgetgolf - Landgoed Ruwinkel

Midgetgolf voor de historische boerderij Klein Ruwinkel
Midden in de Gelderse Vallei, tussen het boerenland van Scherpenzeel en aan de rand van het bos ligt Landgoed Ruwinkel. Ontstaan rondom de historische boerderij "Klein Ruwinkel" vindt je naast diverse gezellige horecagelegenheden, een speeltuin, een all weather tennisbaan ook een super leuke 18 holes midgetgolfbaan. 

Kom gezellig midgetgolfen bij Landgoed Ruwinkel. De midgetgolfbaan bevindt zich tegenover de historische boerderij. Naast de boerderij ligt een kleine dierenweide. In de dierenweide vindt je naast Knorretje het varken ook nog Tante Hen de kip, maar ook een paar schapen en Mekker het geitje. En je raadt het niet, het thema van de midgetgolfbaan is: boerderijdieren! 

Lunchen
Na afloop kan je heerlijk & eerlijk lunchen in de Bread & Breakfast! Hier serveren ze het lekkere brood en gebak van Bakker Jan van Engelenhoven uit Scherpenzeel.

Familie- of kinderfeestje
De midgetgolfbaan op Landgoed Ruwinkel is ook geschikt voor bijvoorbeeld een familie- of kinderfeestje : combineer een spelletje midgetgolf met het eten van een heerlijke pannenkoek in Pannenkoekenhuis Hans & Grietje!

Wanneer

  • Dagelijks 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • € 3,00