MTB Clinic gezin - Leersum

Je bent op zoek naar een gezellig en sportief uitje met het hele gezin? Lekker een ochtend of middag buiten bezig zijn in een schitterende omgeving? Dan is de mountainbike clinic gezin geschikt voor jou!

Deze clinic wordt gegeven bij MTB Gids Heuvelrug op Landgoed Ginkelduin in Leersum. Ze beschikken hier over eigen mtb clinic velden en een eigen mountainbikebos met trainingsparcours. Hier heb je alle rust en ruimte om te oefenen. Het niveau van de activiteiten wordt afgestemd op jouw gezin en met name op je kinderen. Onderdeel van de clinic is ook een mooie tocht over (delen van) de mountainbikeroute Leersum. Natuurlijk pauzeer je regelmatig onderweg en hebben de gidsen wat te eten en drinken mee. De gidsen en instructeurs van MTB Gids Heuvelrug zijn opgeleid om jou op een veilige manier te begeleiden. Als je (nog) geen mountainbike hebt kun je deze bij hen huren.

Handig om te weten
De MTB clinic gezin is een privé clinic voor 1 gezin met 1-2 ouders en 1-3 kinderen. Het jongste kind is tussen de 8-12 jaar en langer dan 140cm. De clinic duurt 2,5 uur en start om 9.30 of om 13.00.

Bekijk de beschikbare data op de website van MTB Gids Heuvelrug.

Heb je oudere kinderen? Kijk dan bij de andere mtb clinics van MTB Gids Heuvelrug.

Wanneer

  • Dagelijks om 09.30 uur
    om 13.00 uur
  • Kijk op de website van MTB Gids Heuvelrug voor beschikbare data.

Prijzen

  • € 180,00 voor MTB privé clinic gezin met 1-2 ouders en 1-3 kinderen
    € 25,00 p/st huur mountainbike + helm + vignet.
    € 15,00 p/st kinder huurmountainbike + helm + vignet (4e en 5e mtb gratis)