Sorry, dit evenement is afgelopen

Veense (Buiten)Ommetjes

In 2016 heeft een drietal wandelliefhebbers uit Veenendaal de Werkgroep Veense Ommetjes opgericht. Doel van de werkgroep is om inwoners van Veenendaal, maar ook toeristen en passanten de gelegenheid te geven om de vaak verrassende plekjes binnen de bebouwde kom en het mooie en gevarieerde buitengebied te ontdekken. Bijkomend voordeel is dat er aan gezonde lichaamsbeweging wordt gedaan.

In de afgelopen 5 jaar zijn er in totaal 16 Veense Ommetjes verschenen, 8 voornamelijk binnen de bebouwde kom en 8 zgn. Buitenommetjes in het buitengebied rondom Veenendaal. De ommetjes zijn in de vorm van een klein A5-boekje en hebben een lengte tussen 5 en 10 kilometer. Ze zijn tegen een kostprijs van € 0,50 p.st. verkrijgbaar in de Stadswinkel in de bibliotheek aan het Kees Stipplein te Veenendaal. Tevens zijn de ommetjes als PDF bestand of als GPX route te downloaden via de site www.wandelzoekpagina.nl/veense.ommetjes waar een gratis account mogelijk is.

Dit voorjaar zijn alle ommetjes weer gecontroleerd en zo nodig aangepast aan veranderende omstandigheden. Voor  vragen, opmerkingen of de behoefte aan nadere informatie verwijzen we naar de Stadswinkel in Veenendaal, tel.: 0318 591138 en/of het mailadres veense.ommetjes@gmail.com.

BEKIJK DE VEENSE OMMETJES HIER

BEKIJK DE VEENSE BUITENOMMETJES HIER

Wanneer

  • dagelijks