MTB Clinic Gevorderden - Leersum

Je fietst al een tijd en hebt je eigen mountainbike. Je hebt al een keer een mountainbike clinic gevolgd en beheerst de basis vaardigheden. Je wilt de volgende stap zetten met dynamische mtb rijvaardigheden (obstakels, klimmen, dalen, drop-offs). Dan is deze mtb clinic voor (licht) gevorderden geschikt voor jou!

MTB Gids Heuvelrug
De MTB clinic wordt gegeven bij MTB Gids Heuvelrug op Landgoed Ginkelduin in Leersum. Ze beschikken hier over eigen MTB clinic velden en een eigen mountainbikebos met trainingsparcours. Hier heb je alle rust en ruimte om te oefenen. Onderdeel van de clinic is ook rit over (delen van) de mountainbikeroute Leersum met mooie spots om te oefenen. De gidsen en instructeurs van MTB Gids Heuvelrug zijn opgeleid om jou op een veilige manier te begeleiden.

Goed om te weten
Je kan deze MTB clinic (licht) gevorderden als privé clinic boeken met 1-2 personen of als privé clinic met je eigen groep (vanaf 3 personen).

De clinic duurt 3 uur en vraagt een zeer goede conditie. De startijden zijn 9.30 of 13.00. Bekijk de beschikbare data op de website van MTB Gids Heuvelrug.

Wanneer

  • Dagelijks om 09.30 uur
    om 13.00 uur

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!