Theater Lampegiet

VEENENDAAL

Theater Lampegiet heeft alle live voorstellingen tot en met 31 december 2020 geannuleerd.
Dit gebeurde naar aanleiding van de op 3 november aangekondigde verzwaarde maatregelen om het aantal Corona besmettingen terug te dringen.

Theater Lampegiet zit in het centrum van Veenendaal, vlakbij de winkels en biedt een gevarieerd programma voor jong en oud.Na het winkelen kunt u uitstekend uw dag voortzetten in Theater Lampegiet.

Theater Lampegiet zit in het centrum van Veenendaal, vlakbij de winkels en biedt een gevarieerd programma voor jong en oud. Geniet van een van de leuke voorstellingen, iedereen is welkom.

Bekijk het programma op de website van Lampegiet en reserveer meteen uw kaartje. Veel plezier!  

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: VVV Cadeaubon

Hoe toegankelijk is deze locatie

Algemene toegankelijkheid Voor blinden of slechtzienden Voor rolstoelgebruikers of bezoekers die slecht ter been zijn Op de parking rond het theater (Duivenweide) zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Als de invalidenparkeerkaart duidelijk zichtbaar is, dan mag er op invalidenplaatsen én normale parkeerplaatsen gratis worden geparkeerd. Voor rolstoelgebruikers zijn er speciale rolstoelplaatsen beschikbaar. Deze dien je apart te reserveren, via een mail naar reserveren@lampegiet.nl. Het invalidentoilet bevindt zich naast de damestoiletten in de foyer. Voor doven of slechthorenden Voor slechthorenden is er een infrarood geluidssysteem. De hoofdtelefoon kun je voor aanvang van de voorstelling tegen een borg van € 5,- ophalen bij de Theaterkassa. Na afloop krijg je de borg retour bij inlevering van het toestel bij de bar.

Kenmerken

Winkel

  • Acceptant VVV Cadeaubon: Ja

Locatie