Het licht dimt, het doek gaat open. De voorstelling begint. Het wordt stil, je kunt een speld horen vallen... wat een bijzondere voorstelling! Theater Lampegiet raakt en verrijkt je.

Je vindt het theater in het centrum van Veenendaal. Dichtbij de A12 en met ruime parkeergelegenheid direct naast de deur. Het programma van Theater Lampegiet staat bekend om zijn diversiteit. Voor elke doelgroep is er iets te beleven: van familievoorstellingen tot klassiek, van opera tot cabaret en van popconcert tot toneel. 

Hoe toegankelijk is deze locatie

Algemene toegankelijkheid Voor blinden of slechtzienden Voor rolstoelgebruikers of bezoekers die slecht ter been zijn Op de parking rond het theater (Duivenweide) zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Als de invalidenparkeerkaart duidelijk zichtbaar is, dan mag er op invalidenplaatsen én normale parkeerplaatsen gratis worden geparkeerd. Voor rolstoelgebruikers zijn er speciale rolstoelplaatsen beschikbaar. Deze dien je apart te reserveren, via een mail naar reserveren@lampegiet.nl. Het invalidentoilet bevindt zich naast de damestoiletten in de foyer. Voor doven of slechthorenden Voor slechthorenden is er een infrarood geluidssysteem. De hoofdtelefoon kun je voor aanvang van de voorstelling tegen een borg van € 5,- ophalen bij de Theaterkassa. Na afloop krijg je de borg retour bij inlevering van het toestel bij de bar.

Kenmerken

Winkel

  • Acceptant VVV Cadeaubon: Ja

In de buurt

Toon resultaten