Het Zeisterbos


Al wandelend zult u merken dat deze begroeing een grote aantrekkingskracht heeft op vogels. Met een beetje geluk spot u een gekraagde roodstaart, bosuil, goudhaantje of een glanskop. 

Aan de rand het Zeisterbos vindt u Bezoekerscentrum De Boswerf. Het is een ideaal startpunt voor een wandeling of een fietstocht. Je kunt er terecht voor exposities, een authentieke plaggenhut, landschapstuin, verwarmd terras en kleine horeca. Kinderen kunnen zicht uitleven in het natuurspeelbos en kunnen de kleine beestjestuin en boerderijdieren bewonderen. De Boswerf heeft een gevarieerd aanbod van wandelingen, fietstochten en educatieve tochten.

Arrangementen en verhuur

Speciaal voor groepen die iets willen ondernemen is een arrangement op maat mogelijk. Bijvoorbeeld een wandeling met gids en daarna koffie/thee met taart. Op zaterdagen is het bezoekerscentrum te huur. Door de week en op zondagen kunt u de groene schuur en tipi huren voor vergaderingen of informele bijeenkomsten. Informeer naar de mogelijkheden via het algemene telefoonnummer.

Wandelen

Wandelen is zeer populair in het Zeisterbos. Mooie wandelroutes vindt u hier, hier en hier.

Reviews