Steun de natuur, schenk Heuvelrugblond

Laat uw gasten genieten van de smaak van de Heuvelrug

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ontving in 2020 een smakelijk cadeautje van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei. Op initiatief van het RBT heeft de duurzame Utrechtse brouwerij De Leckere een Heuvelrugbier ontwikkeld: Heuvelrugblond. Iedereen die dit biertje drinkt, doet een bijdrage aan het behoud van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug!

Er is al ruim 10.000 liter verkocht via de winkeliers in de regio. En nu de terrassen weer iets langer open mogen en we gelukkig in eigen land weer een beetje vakantie kunnen vieren, is het tijd om iedereen op de Utrechtse Heuvelrug dit biertje te laten proeven en zo te genieten van de smaak van het Nationaal Park. Door dit (h)eerlijk bier te schenken, steunt u als ondernemer ons Nationaal Park! Een park dat vele bezoekers en bewoners trekt naar de regio.

Steun de natuur
Iedereen die dit bier schenkt, steunt hiermee gelijk de natuur. Voor ieder biertje dat gedronken wordt zorgt De Leckere voor een afdracht aan het Nationaal Park. Het Nationaal Park zorgt ervoor dat dat geld wordt besteed aan het beheer en behoud van de natuur. Dit is een smakelijk gebaar aan uw gasten en een mooi gebaar aan ons prachtige Nationaal Park.

Biologisch gebrouwen bier
Heuvelrug Blond is een biologisch gebrouwen bier met water van de Utrechtse Heuvelrug dat op 70 meter diepte wordt gewonnen. De Heuvelrug is 150.000 jaar geleden ontstaan door landijs dat het gebied omhoog stuwde. Onder de rug zit een grote voorraad bronwater, die gefilterd wordt door het zand en de natuur. Het is een stevig, hoppig speciaalbier “je proeft de natuur”.

Heuvelrugblond proeven? Bent u geïnteresseerd in het verkopen van dit (h)eerlijke biertje op locatie? Stuur een mail naar bestel@deleckere.nl voor meer informatie en een proefsessie.