Word Hoeder van de Heuvelrug

RBT Heuvelrug & Vallei trotse Hoeder van de Heuvelrug

Als Hoeder sluit je je aan bij hét netwerk van ondernemers die het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug een warm hart toedragen. Samen met andere ondernemers uit de regio draag je bij aan het behoud en de ontwikkeling van het bijzondere landschap en het cultureel erfgoed van de Utrechtse Heuvelrug. Met de mooiste plekken om tot rust te komen en nieuwe energie te krijgen.

Voor € 250 per jaar zorg je ervoor dat dit karakteristieke landschap met een unieke ontstaansgeschiedenis behouden blijft voor toekomstige generaties. Met jouw gift: 

  • Steun je het Nationaal Park Fonds, dat initiatieven voor het behoud en de ontwikkeling van natuur, landschap en erfgoed op en rondom de Utrechtse Heuvelrug mogelijk maakt;
  • Draag je jaarlijks bij aan de uitvoering van een specifiek project op het gebied van natuur, landschapen/of erfgoed. Dit jaar is dat het project HeuvelrugWijs, waarin kinderen uit groep 5 & 6 het gebied ingaan en leren over de natuur en het watersysteem van de Utrechtse Heuvelrug.

Je ontmoet gelijkgestemde ondernemers tijdens de jaarlijkse bijeenkomst voor onze Hoeders van de Heuvelrug. Daarnaast ontvang je onze Hoeder-award, een duurzaam in lokaal hout uitgevoerde award, die je een mooi plekje kunt geven in jouw bedrijf en waarmee je het belang van natuurbehoud actief kunt uitdragen. Ook wordt jouw bedrijfslogo geplaatst op de website van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug én kun je het exclusief voor Hoeders van de Heuvelrug ontwikkelde logo gebruiken op jouw website.

Ga om aan te melden en voor meer informatie naar www.npuh.nl/hoeders.  

Heb je vragen over het Hoederschap? Neem dan contact met het Nationaal Park op via info@npuh.nl.