Een uitstapje maken naar 1 van de prachtige kastelen, cultuur snuiven in de omgeving of ronddwalen in de ongelooflijk rijke en gevarieerde natuurparken die op een steenworp afstand liggen van onze luxueuze B & B Wellness voor 2.

En ben je moe en voldaan, dan kun je, tegen betaling , gebruik maken van onze sfeervolle, romantische privé wellness om met zijn tweetjes zalig te relaxen. Zwem in het heerlijk warme water van ons binnenzwembad, voel de heilzame werking van ons prachtige Hamam. Geniet van de Finse- of infraroodsauna  en voel hoe alle zorgen en vermoeidheid van je afglijden. Tussendoor kun je heerlijk rusten op de loungebedden. Of, als het lekker weer is, helemaal privé zonnebaden op het terras…….Tussendoor komt de gastvrouw een heerlijke smoothie of een hapje brengen. De badjassen, badlakens en badslippers liggen voor je klaar! Milieubewust genieten, want…

Een uitstapje maken naar 1 van de prachtige kastelen, cultuur snuiven in de omgeving of ronddwalen in de ongelooflijk rijke en gevarieerde natuurparken die op een steenworp afstand liggen van onze luxueuze B & B Wellness voor 2.

En ben je moe en voldaan, dan kun je, tegen betaling , gebruik maken van onze sfeervolle, romantische privé wellness om met zijn tweetjes zalig te relaxen. Zwem in het heerlijk warme water van ons binnenzwembad, voel de heilzame werking van ons prachtige Hamam. Geniet van de Finse- of infraroodsauna  en voel hoe alle zorgen en vermoeidheid van je afglijden. Tussendoor kun je heerlijk rusten op de loungebedden. Of, als het lekker weer is, helemaal privé zonnebaden op het terras…….Tussendoor komt de gastvrouw een heerlijke smoothie of een hapje brengen. De badjassen, badlakens en badslippers liggen voor je klaar! Milieubewust genieten, want wij proberen, ondanks de luxe wellness, het milieu zo min mogelijk te belasten. Zo gebruiken wij geen gas maar warmtepompen en zonnepanelen om onze energie op te wekken en gebruiken wij alleen ecologische en biologische producten. Het is verstandig vooraf even contact met ons op te nemen om een tijdsblok te reserveren. Meer informatie en prijzen kunt u vinden op onze website onder 'Arrangementen'.

Het kan allemaal bij B & B Wellness voor 2. Gelegen in het lieflijke dorpje Elst (Utrecht). Ingeklemd tussen de pittoreske plaatsjes Amerongen en Rhenen, en op een paar honderd meter  van de prachtige bossen van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, de Amerongense berg, de  uiterwaarden van de Nederrijn en het sprookjesachtige natuurpark Plantage Willem 111. Een unieke combinatie van hoog/droog en laag/nat. Dit zorgt, samen met de hoogteverschillen voor spectaculaire indrukken!  Hier vindt u fantastische wandel-, fiets-, en mountainbikeroutes. Nergens in Nederland vind je  zo’n aangename afwisseling tussen cultuur en natuur. Tussen de vorstelijke landgoederen en hun pittoreske dorpjes liggen eindeloze bossen en heidevelden en stuifzanden. Met de pondjes steekt je in 5 minuten over naar de Betuwe of Rivierenland. Niet voor niets bouwden de welgestelden hier talloze indrukwekkende kastelen en landgoederen. In de nabije omgeving van onze B & B zijn veel kastelen, landgoederen, musea, en voortreffelijke restaurants. De mooiste mountainbikeroutes van Nederland vind je hier in het bos!

Wij ontvangen u persoonlijk tussen 15:00 en 16:00 uur. Mocht u later willen komen, dan kunt u bellen met 06-41342608. Voor 15:00 uur inchecken kan helaas niet in verband met de schoonmaak en wisseling van gasten. Als u de wellness wilt gebruiken, is het verstandig vooraf even contact met ons op te nemen om een tijdblok te reserveren.

Uitchecken is tussen 10:00 en 11:00 uiterlijk.

Kenmerken

Ligging

  • In/bij natuurgebied: Ja
  • In/bij wandelgebieden: Ja

Accommodatie

  • Soort accommodatie: Bed and Breakfast

Vervoer

  • Toelichting parkeren: Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaatsen. Het stallen van fietsen in onze garage is ook mogelijk. De garage sluiten wij om 21:30 af tot de volgende ochtend.

Slapen

  • Tweepersoonskamers: 4

In de buurt

Toon resultaten