Boshotel Overberg is gelegen aan de rand van de prachtige bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De ideale centrale ligging van het hotel op de grens van de provincies Gelderland en Utrecht is het perfecte startpunt voor uw zakelijke bijeenkomst, weekendje weg in de natuur, romantische bruiloft of sfeervol diner.

Het destijds duurzaam gebouwde hotel is met natuurlijke materialen afgewerkt en beschikt over 26 luxe kamers en wellness faciliteiten. De multifunctionele vergaderzalen, het restaurant en de bar bevinden zich onder een grasdak.

Ervaar de sfeer en rust van het bosrijke gebied. Kom vergaderen, trainen en genieten.

Hoe toegankelijk is deze locatie

Algemene toegankelijkheid Voor blinden of slechtzienden Er zijn leesbrillen aanwezig en er kan op verzoek een groot letter menukaart geprint worden. Er zijn geen contrasten en er is geen ribbelroute. Voor rolstoelgebruikers of bezoekers die slecht ter been zijn Er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen bij de entree. Bij de receptie is een lange rolstoel helling. Er is een lift aanwezig, tevens een extra brede trap met leuningen. De standaard kamers hebben een doorgang van 90cm. De mindervalide kamers hebben een bredere ingang met aangepaste badkamer, deuren, bedden en toilet. Voor doven of slechthorenden De muziek in het restaurant kan op verzoek uit. Er zijn ruimtes waar het rustig is en minder geluid is. Voor bezoekers met een assistentiehond Honden zijn toegestaan.

Kenmerken

Vervoer

  • Toelichting parkeren: Er zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen bij de entree.

In de buurt

Toon resultaten