Fietsarrangement Landgoed de Horst

Vanuit Landgoed de Horst rijdt je rechtstreeks de natuur in. De Utrechtse Heuvelrug kent tal van fietsroutes zowel vaste fietsroutes als via een knooppuntnetwerk. De Heuvelrug kent een divers landschap, ontdek het zelf!

Overnachten op Landgoed de Horst

Wakker worden met uitzicht op de bossen. Vanuit je kamer loop of fiets je direct het bos in. In de kamers ontvouwt zich vanaf het moment dat de deur opengaat een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie of muziek. Ontdek het zelf. Maar ook buiten de kamer gebeurd er van alles. Zie het bos wakker worden na haar winterslaap en genieten van de ontluikende bomen en planten. 

Je auto parkeer je gratis op het eigen terrein. Ook is er een overdekte fietsenstalling met laadpunten voor e-bikes. Het fietsarrangement is beschikbaar voor € 159,00 per kamer (2 personen) excl. toeslagen.

Kamer met zicht op het bos

Jij overnacht in een roomy double. Deze tweepersoonskamers zijn gerealiseerd in een kleinschalig belevingshotel dat we Eb & Vloed hebben genoemd. Eb & Vloed is een losstaand pand op ons terrein. Zo slaap je ergens anders dan waar je eet.

Elke hotelkamer vertelt een eigen, spannend verhaal met behulp van beeldende kunst, fotografie of muziek. De hotelkamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis wifi, televisie, waterkoker en een föhn. 

De architectuur van deze kamers is gericht op de connectie met het bos. In welke kamer je ook verblijft, je hebt altijd uitzicht op het bos.

Dit ga je doen

Fietsarrangement Landgoed de Horst

Lekker de Utrechtse Heuvelrug ontdekken op de fiets!

Het arrangement

Met het arrangement profiteer je van het volgende aanbod o.b.v. twee personen; 
1x Overnachting in een tweepersoonskamer
1x Uitgebreid ontbijbuffet 
1x De huur van 2 fietsen