Boerderij speurtocht op Hoeve Ravenstein

Zoek de boerderijbewoners
Wie wonen er allemaal op Hoeve Ravenstein? Welke beesten vind je hier en van welk dier zou toch die grote hoefafdruk zijn? De Boerderij speurroute is een educatieve speurtocht vol verrassingen van ongeveer 30 minuten.

De Boerderij speurroute
De Boerderij speurroute is één grote ontdekkingstocht over het erf, langs de stallen en de weilanden aan de hand van (eenvoudige) opdrachten en vragen. Je vind sporen, hoefafdrukken, maar je ontdekt ook kippenveren en raadselachtige schoenafdrukken. Zouden die van boer Jan kunnen zijn? En wie raadt het geheime woord? Aan het einde van de speurtocht ontvangt iedere deelnemer een diploma als aandenken. Maar let op: dan moet je wel bewijzen dat jij een echt boerenhulpje bent!

Wanneer

  • Elke dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 08.30 - 17.00 uur

Prijzen

  • Kinderen€ 6,00 incl. opdrachtenboekje, wat lekkers voor onderweg en een boerenhulpje-diploma. Begeleiders betalen niet voor deelname.
  • Scholieren€ 5,00 incl. opdrachtenboekje, een biologisch drankje, appel en een boerenhulpje-diploma. Begeleiders betalen niet voor deelname.
  • Groepen€ 5,50 Kinderfeestjes: Incl. opdrachtenboekje, biologisch drankje en appel. Na afloop ontvangen de deelnemers een boerenhulpje-diploma en een boerderij- ijsje. Begeleiders betalen niet voor deelname.