De Heuvelrug bloeit op

#TrotsopdeHeuvelrug

Door de versoepeling van de maatregelen krijgen we de komende tijd stap voor stap meer ruimte. Ook op de Heuvelrug openen op 1 juni veel publieke locaties, zoals musea, theaters en dierentuinen, weer hun deuren. Kom je naar de Heuvelrug en wil je zeker weten dat je niet voor een dichte deur staat? Neem dan van tevoren contact op met de locatie. Bekijk onze agenda voor activiteiten die je nu wél kan ondernemen!

Naar de agenda

Blijf je toch liever thuis?
Nog steeds inspireren we je natuurlijk ook graag om de Heuvelrug vanuit huis te ontdekken. Er zijn de afgelopen tijd in de regio mooie initiatieven ontstaan, zoals restaurants die afhaalmenu’s aanbieden, virtuele rondleidingen en tips voor in de tuin. Dat maakt ons Trots op de Heuvelrug! Op deze pagina delen we alle tips met je. Zo kan je ook vanuit huis de Heuvelrug beleven!

Ga je de deur uit? Houd je dan aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Bewaar 1,5 meter afstand van elkaar, vermijd drukke plekken, kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets en blijf thuis bij gezondheidsklachten. Lees hier meer over de RIVM-richtlijnen van de Rijksoverheid.

Heb jij nogs tips? Laat het ons weten via samenwerkenloont@hv-marketing.nl of gebruik #trotsopdeheuvelrug!

Support de ondernemers

Een aantal hotels, B&B's en vakantieparken op de Heuvelrug zijn open. Wil je er even tussenuit, of ben je opzoek naar een overnachtingsmogelijkheid in de regio? Kijk hier welke locaties open zijn.

Er is genoeg te doen!

Gewoon vanuit huis

In je tuin of op je balkon

Speciaal voor kids

De Heuvelrug in beeld

De mooiste initiatieven