Beeldenroute Slot Zeist

Van Slot Zeist tot het centrum kun je genieten van een unieke openluchtexpositie. Wandel langs 48 kunstwerken en laat je verrassen! Neem het beeldenroute boekje mee op pad en ontdek de verhalen achter de beelden.

De beeldenroute rondom het Slot is in korte tijd uitgegroeid tot een beeldententoonstelling van internationale allure. Ook dit jaar is er een uiteenlopende collectie te bewonderen van mooie, grappige, indrukwekkende, kleurrijke en zelfs aaibare beelden.

De samenstelling van de beeldenroute verandert elke twee jaar. Enkele kunstwerken behoren tot de vaste collectie van de gemeente Zeist, maar het merendeel van de werken is in bruikleen gegeven door de kunstenaars. Deze beelden zijn ook te koop.

Het boekje is te downloaden op www.cultuurinzeist.nl en fysiek af te halen op het gemeentehuis en diverse winkels en horeca. Het boekje is ook verkrijgbaar bij Slot Zeist, Figi, de Klinker, Hernhuttersmuseum, Beauforthuis.

Kortom, kom naar Zeist en wandel met het boekje langs de verschillende kunstwerken. Een mooi, veilig en inspirerend uitje.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 31 december 2023
  • beeldenroute is permanent te bezoeken