Natuurlijk genieten
Of het nou lente, herfst, winter of zomer is, bij De Soester Duinen is het altijd gezellig. Voor een lunch, high tea, Menu van de Markt, of …

Natuurlijk genieten
Of het nou lente, herfst, winter of zomer is, bij De Soester Duinen is het altijd gezellig. Voor een lunch, high tea, Menu van de Markt, of een driegangendiner is de Soester Duinen een mooie plek centraal gelegen tussen Soest en Soesterberg. Een perfecte uitvalsbasis voor zowel culturele uitstapjes als een heerlijke wandel- of fietstocht door de Soesterduinen. Er is een Fietsenstalling en een oplaadpunt aanwezig. Verder zijn honden ook welkom in onze Brasserie. Het parkeren van de auto kan voor de deur, en daarna lekker het bos in en uitblazen met kop koffie, lekker broodje of taartje van de beste banketbakkerij in de omgeving. Samen of alleen ontspannen met een wijntje bij de open haard of barbecueën en vieren met een groot gezelschap: iedereen een warm onthaal. Op het heerlijke terras staat 's zomers de blauweregen in bloei en geniet u in het zonnetje. Heeft u wat te vieren? Met meerdere ruimtes om exclusief te huren is De Soester Duinen een geliefde locatie voor het vieren van verjaardagen, familiefeesten, jubilea en bruiloften. Alles is mogelijk in onze veelzijdige locatie.

Trouwen
Onze locatie is een officiële trouwlocatie, en trouwen in de duinen is écht uniek! Wat te denken van een ceremonie in het duingebied en daarna een toost in het bos. Het geheel verzorgde diner en feest vindt plaats in De Soester Duinen in de perfecte ruimte naar keuze. Persoonlijke aandacht voor jullie gasten vinden wij erg belangrijk. Eén van de belangrijkste momenten in jullie leven is jullie huwelijksdag, een dag om met veel oog voor detail en veel aandacht voor te bereiden. Onze persoonlijke begeleiding van bruidsparen wordt als warm en professioneel ervaren. Het zal jullie en jullie gasten aan niets ontbreken. 

Lekker eten
Onze Brasserie is op alle dagen van de week geopend, onze chef-kok Tim Middag maakt ieder seizoen een nieuwe menukaart. Wisselende gerechten in het Menu van de Markt, maar met de vaste specials als uitsmijter De Soester Duinen, biologische hotdog, soep van de dag en Ceasar Salad.

Zakelijk
Voor vergaderen, opleiden en congresseren zijn de 9 zalen van De Soester Duinen perfect geschikt, alle faciliteiten zijn aanwezig en voor groepen van 6 – 250 personen beschikbaar. U kunt ervoor kiezen om in de Brasserie te lunchen, te borrelen of te dineren voorafgaande of aansluitend aan de bijeenkomst. De lunch of het diner kan ook exclusief in uw zaal worden geserveerd.

Centraal in NL
De Soester Duinen heeft een centrale ligging in het midden van het land, dichtbij Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Binnen vijf minuten bent u op de A28. Wij hebben voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur en ook met het OV kunt u tot aan de deur reizen.

U bent bij ons aan het juiste adres voor het vieren van feesten zoals een bijzondere verjaardag, familiereünie, uw huwelijksjubileum of het vieren van het leven op een andere dag. Een persoonlijke manier van dienstverlening en aandacht voor uw gasten vinden wij erg belangrijk.

Feesten tot 250 personen
Wij hebben diverse zalen van verschillende afmetingen met een capaciteit variërend van 6 tot 250 personen, dus voor iedere gelegenheid de juiste ruimte. Iedere ruimte kent zijn eigen sfeer, van gezellige Brasserie tot stijlvolle Bibliotheek. Veel van onze zalen beschikken over daglicht en over een eigen terras, waardoor u bij mooi weer uit kunt wijken naar buiten.

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN

In de buurt

Toon resultaten