Bestuur Grebbelinie

Maak kennis met het bestuur van Recreatieondernemers Grebbelinie

Karel van Dijk

Vice voorzitter van de vereniging. Vertegenwoordigt de leden in overleg met gemeentebestuurders, VVV en andere partijen die voor de Grebbelinie belangrijk zijn. 
Karel is in het dagelijks leven directeur/eigenaar van Recreatiepark De Lucht in Renswoude. Dit recreatiepark heeft ruimte voor stacaravans, toercaravans en compleet ingerichte groepstenten. Er is een café, eetgelegenheid, een zwembad, een speeltuin en nog veel meer. Ondernemers moeten meer samenwerken, vindt Karel. “We moeten met z’n allen ons mooie gebied promoten, zodat gasten naar onze regio komen. En als ze eenmaal hier zijn, moeten ze in één oogopslag kunnen zien wat er te doen is.”

Robert Dam

De penningmeester. Zorgt voor de financiële administratie, int de contributie en betaalt de rekeningen. 
Robert is eigenaar van Mad Venture in Woudenberg/Scherpenzeel. Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, trainingen: als het maar buiten is en actief.  Hij is al vanaf de oprichting in 2010 betrokken bij de vereniging Recreatieondernemers Grebbelinie. “Ik vind het belangrijk om meer samenwerking tussen ondernemers te bevorderen.”

Alice van Ginkel

Secretaris van de vereniging. Zorgt voor uitnodigingen, notulen, correspondentie namens de vereniging en voor PR. Alice is eigenaar van 'Bij Aaltje aan de Linie', waar zij uitjes voor groepen organiseert op de boerderij. Het bedrijf ligt direct aan de liniedijk en het Valleikanaal. Het lidmaatschap van de vereniging is heel interessant voor ondernemers, vindt Alice. Je leert andere ondernemers kennen en daar groeien soms mooie dingen uit. Zo heeft zij inmiddels zelf haar arrangementen uitgebreid door samen te werken met collega’s. “En daar wordt de Grebbelinie nog aantrekkelijker van.” 

Hillie Walet

Heeft ledenwerving in haar pakket. En is verder algemeen bestuurslid van de vereniging.  Hillie is eigenaar van theehuis Mon-Chouette in Leusden. Langs het Valleikanaal, pal aan de Grebbelinie. Gasten kunnen hier terecht voor een heerlijke versnapering of een goede maaltijd. Net als penningmeester Robert is Hillie al vanaf het allereerste begin betrokken bij de vereniging. Ze vindt dat de Grebbelinie nog beter op de kaart gezet kan worden. Zelf doet ze dat al door samen te werken met de stichting Leesbaar Landschap Leusden. En door haar persoonlijke tocht langs de Grebbelinie die ze via Facebook in beeld brengt.