Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

I'm still standing - Theater de Speeldoos

Dit theaterseizoen komt er een droom uit voor Jamai Loman. Samen met zijn live-band én piano bezoekt Jamai de mooiste theaters in Nederland en België om een tribute te brengen aan zijn muzikale held, Elton John.

Jamai brengt een kleurrijk en opzwepend concert als ode aan deze zanger, componist en pianist. Zijn muziek is de rode draad door het leven van Jamai. Sinds het winnen van Idols 20 jaar geleden leeft Jamai zijn droom en dit jubileumjaar krijgt vanwege deze nieuwe theatershow een gouden randje. Een show om bij te lachen en te dansen. 

De inspiratie en voedingsbodem voor zijn creativiteit heeft Jamai volledig te danken aan Elton John. Hij neemt zijn werk zeer serieus, maar zichzelf niet. Een extraverte muzikale show over een introverte artiest.

In dit theaterconcert nemen Jamai en zijn band de bezoekers mee in een breed scala hits van deze Grammy-award winning rockster. Van I’m Still StandingCold HeartSaturdayRocket Man tot aan Lion King en uiteraard terug via de Yellow Brick Road.

Ál die geweldige popsongs die de liefde voor het reportoire van de excentrieke en eigenzinnige Elton John hebben gevormd. 

My gift is my song … and this one’s for you!

Prijzen

  • € 29,50 online incl. consumptie
  • € 30,50 kassa incl. consumptie