Vier je vakantie op de Heuvelrug

Zin om er even tussenuit te gaan? Boek een weekendje weg of vakantie op de Heuvelrug! Je slaapt midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, weg van alle prikkels, drukte en verkeer. Wandel of fiets door de heuvelachtige bossen, ontdek de indrukwekkende kastelen en laat je culinair verwennen in één van de leuke restaurants. Er is voor iedereen genoeg te beleven op de Heuvelrug. Ontdek je favoriete vakantie!

 • Met z'n tweeën

  Houd je van rust, natuur, (militair) erfgoed, fietsen en wandelen? Dan ben je op de Heuvelrug aan het juiste adres! Ontdek het goede leven, de unieke streekproducten, de eindeloze fiets- en wandelroutes door de natuur en de prachtige erfgoedlocaties. Vind hier de mooiste overnachtingen!

  Met z'n tweeën
 • Weekendje weg

  Even lekker ertussen uit tijdens een weekendje weg op de Heuvelrug. Je kunt er veel ontdekken in een korte tijd. Zin om iets actiefs te doen of vooral ontspannen? Het kan allemaal. Geniet van alles wat de Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft.

  Weekendje weg
 • Met het gezin

  Zoek jij een bijzondere vakantiebestemming waar je heerlijk met het hele gezin kunt genieten? Ook voor de allerkleinsten is er op de Heuvelrug genoeg te beleven. Heerlijk spelen bij het water, een dierentuin of museum bezoeken, of lekker ravotten in de natuur. Ontdek de leukste vakantieparken!

  Met het gezin
 • Vakantie vieren

  Neem de tijd om de Heuvelrug te ontdekken! Er is zo veel te doen. Neem een kijkje op onze uitagenda voor de leukste activiteiten, maak een leuke lange fiets- of wandeltocht en geniet van een borrel bij een van de gezellige restaurants. Kijk wat het aanbod is voor de leukste vakanties op de Heuvelrug.

  Vakantie vieren

Vakantiearrangementen

Er zijn natuurlijk genoeg plekken op de Heuvelrug waar je vakantie kunt vieren, maar zou je ook ergens een goede deal kunnen scoren? Natuurlijk kan dat! Kijk snel welke arrangementen er worden aangeboden.

Bekijk de arrangementen

Leukste plek #opdeheuvelrug

Je hoeft niet ver te reizen om mooie dingen te ontdekken en te beleven. 

Op deze pagina vind je de leukste tips van locals en bezoekers. Laat je inspireren met wat er allemaal te beleven is op de Heuvelrug!

Laat je inspireren!

Activiteiten in de regio

Heb je nog geen duidelijk beeld van wat je wilt doen tijdens je verblijf op de Heuvelrug? Bekijk onze UITagenda voor een actueel aanbod van activiteiten en evenementen in de buurt van jouw verblijfsaccomodatie. Zo beleef je de Heuvelrug op haar best!

Bekijk activiteiten