Vier je vakantie op de Heuvelrug

Nog terughoudend om een vakantie naar het buitenland te boeken, maar wel zin om er even tussenuit te gaan? Een weekendje weg of vakantie op de Heuvelrug hoeft zeker niet minder leuk te zijn! Je slaapt midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, weg van alle prikkels, drukte en verkeer. Wandel of fiets door de heuvelachtige bossen, ontdek de indrukwekkende kastelen en laat je culinair verwennen in één van de leuke restaurants. Er is voor iedereen genoeg te beleven op de Heuvelrug. Daarnaast zoek je gemakkelijk de rust en ruimte op met onze druktemonitor. Ontdek hier wat jouw favoriete vakantie is!

Op gezinsvakantie

Zoek jij een bijzondere vakantiebestemming waar je heerlijk met het hele gezin kunt genieten? Ook voor de allerkleinsten is er op de Heuvelrug genoeg te beleven. Heerlijk spelen bij het water, een dierentuin of museum bezoeken, of lekker ravotten in de natuur. Ontdek de leukste vakantieparken!

Met z'n tweeën

Hou je van rust, natuur, (militair) erfgoed, fietsen en wandelen? Dan ben je op de Heuvelrug aan het juiste adres! Ontdek het goede leven, de unieke streekproducten, de eindeloze fiets- en wandelroutes door de natuur en de prachtige erfgoedlocaties. Vind hier de mooiste vakantieparken!

Vakantiearrangementen

Er zijn natuurlijk genoeg plekken op de Heuvelrug waar je vakantie kunt vieren, maar zou je ook ergens een goede deal kunnen scoren? Natuurlijk kan dat! Kijk snel welke arrangementen er worden aangeboden.

Bekijk de arrangementen

Hier moet je zijn!

Je hoeft niet ver te reizen om mooie dingen te ontdekken en te beleven. 

Een pagina vol met handige tips helpt je op weg om ook in de corona-tijd op een veilige manier volop te genieten van het bewuste goede leven, te ontspannen en nieuwe inzichten op te doen. Met andere woorden: genieten #heuvelrugstijl. 

Laat je inspireren!

Activiteiten in de regio

Heb je nog geen duidelijk beeld van wat je wilt doen tijdens je verblijf op de Heuvelrug? Bekijk onze UITagenda voor een actueel aanbod van activiteiten en evenementen in de buurt van jouw verblijfsaccomodatie. Zo beleef je de Heuvelrug op haar best!

Bekijk activiteiten