Bezoek Ouwehands Dierenpark

Kom je klein voelen bij de reuzenpanda’s! Kom je meten met de grootste bij de Afrikaanse olifanten. Kom jezelf herkennen bij de bonobo's. Want als je denkt dat je alles gezien hebt... kijk dan nog eens goed rond in Ouwehands Dierenpark!

Uniek in Nederland…de reuzenpanda’s!

Ontmoet de reuzenpanda’s! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en beleef de Chinese sfeer in één van de mooiste pandaverblijven ter wereld.

Bewonder en leer meer
Bewonder het jonge Afrikaanse olifantje Bumi, sta neus aan neus met de ijsberen en bespied de bruine beren in Expeditie Berenbos. Hang de beest uit in RavotAapia, de grote overdekte speeljungle óf spring zo hoog als een ringstaartmaki op de springkussens op de Maki Lounge! Ontmoet de prachtige dieren en leer meer over hun natuurlijke leefgebied, de bedreiging van wilde soortgenoten en wat jij kunt doen om hen te beschermen. Dus kom, en laat je uitdagen door jouw wereld in Ouwehands Dierenpark.

Ouwehands Dierenpark is het gehele jaar geopend. Honden zijn welkom. Kijk voor de actuele openingstijden op de website

Wanneer

  • Dagelijks
  • Bekijk de actuele openingstijden op ouwehand.nl

Prijzen

  • Kijk voor informatie op de site van ouwehands dierenpark:
    https://www.ouwehand.nl/nl/veelgestelde-vragen/categorie/Parkbezoek?_gl=1*xlmzuz*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQiA6rCgBhDVARIsAK1kGPJsWyy2vQU3AS_BkhaCoTT4umRfVYV-YnYkfbXJYrAAezuXqEgRZVQaAmDSEALw_wcB
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Online