Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Vogelvrij - Cultuurhuis Allemanswaard

Het valt Fuad op dat pas wanneer je het gevoel hebt dat je vrijheid wordt afgenomen, je beseft wat vrijheid inhoudt. Dingen die voorheen vanzelfsprekend waren, kunnen ineens niet meer. Sterker nog, ze zijn verboden. Je verlangt weer terug naar die vrijheid en denkt na over wat je allemaal gaat doen zodra het weer kan en mag.

Fuad vraagt zich in ‘Vogelvrij’ af of we échte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? Want als je het gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal… Daar sta je dan. In je zelfgemaakte kleding. Met een kip in je hand. Onder een afdakje. Onbeschermd. Vogelvrij.

‘Vogelvrij’ is het vierde avondvullende cabaretprogramma van Fuad Hassen. Fuad valt op door zijn toegankelijke, laidback comedystijl. Het publiek is op zijn gemak bij Fuad en toch weet hij rake klappen uit te delen. “Hij is een meester in het bespelen van het publiek,” aldus de Theaterkant.

Prijzen

  • Regulier€ 18,50
  • Leden€ 16,50