Outdoor kookworkshop Vurig Koken

Vurig koken is niet zomaar een kookworkshop. Vurig koken, dat doe je buiten. Met een lekker houtvuurtje, stoere ingrediënten van eigen boerderij en biologische groenten van het seizoen. Kan gelukkig altijd, ongeacht het weer, dankzij de verwarmde en overdekte veranda Bij Aaltje aan de Linie. De kookworkshops worden begeleid door een ervaren buitenkok van www.buitenkookfeest.nl. Reken erop dat je ongeveer twee uur aan het voorbereiden en koken bent voordat je met z’n allen aanschuift voor een heerlijke zelfgemaakte maaltijd.

Het heerlijke vurige buitenkookmenu bestaat uit:

  • Voorgerecht: Stevig oerbrood met rucolapesto en boeren eiersalade
  • Hoofdgerecht: Roerbakschotel met producten van het seizoen en gehakt van eigen vee
  • Bijgerecht: Tortilla gemaakt van eieren van de boerderij met aardappel, seizoensgroenten en spek
  • Nagerecht: Appelcrumble uit de Dutch Oven met slagroom
  • Extra’s: Inclusief 4 drankjes (1 bij ontvangst, 2 tijdens het koken en 1 tijdens het eten), ontvangst met een schaal met streekkaas, brood of crackers en pesto en kop koffie/thee ter afsluiting.

Alle onderdelen zijn op 1,5 meter te doen. Groepen van minimaal 10 en maximaal 16 personen.

Wanneer

  • elke maandag08.00 - 21.30 uur
  • elke dinsdag08.00 - 21.30 uur
  • elke woensdag08.00 - 21.30 uur
  • elke woensdag08.00 - 21.30 uur
  • elke vrijdag08.00 - 21.30 uur
  • elke zaterdag10.00 - 21.30 uur
  • * Zondag gesloten

Prijzen

  • Volwassenen€ 82,50 per persoon