Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Oriëntatieloop Soest

Zoek met kaart en kompas de juiste posten in het natuurgebied Lange Duinen. Leuke activiteit voor starters, collega's, vrienden en familie. Je kan de route wandelen of hardlopen. Voor de beginners wordt een workshop georganiseerd. Van het inschrijfgeld gaat 25% naar Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Oriëntatieloop is een uitdagende sport: een route kris-kras door een afgebakende gebied langs controleposten afleggen. Je kiest je eigen weg met behulp van een kaart en een kompas en hierbij mag je dwars door het terrein, dus van de paden af! Een sport met oog voor de veelzijdige natuur.

Oriënteren ongeacht leeftijd of ervaring is geschikt voor iedereen: (trail)runners, wandelaars, maar ook voor iedereen die wil gaan beginnen met een nieuwe sport. Een uitdaging voor iedereen, op elk niveau en op elke leeftijd! Om te beginnen heb je alleen wat gevoel voor avontuur, sportschoenen met grip en comfortabele sportkleding nodig.

Voor beginners is voorafgaand om 10.30 uur een starters clinic (verplicht). Hierbij krijg je theoretische uitleg en praktische oefeningen. Wanneer deze clinic volgeboekt is zal er om 11.45 uur een tweede ronde van de clinic plaatsvinden. Je wordt hiervoor ingedeeld. 

Prijzen

 • Inschrijfkosten inclusief de huur van de tijdregistratie chip (Sport Ident = SI), de kaart en kompas.

  Beginners inclusief starters clinic
  < 18 jaar: € 12,50
  18 jaar en ouder: € 15,50

  Gevorderden
  < 18 jaar: € 9,00
  18 jaar en ouder: € 12,00