Miss Diversity Netherlands

Op 2 maart 2024 werden onze finalisten uitgekozen. En nu na 2 maanden keihard trainen is het tijd voor de finale van Miss Diversity Netherlands 2024! 

Tijdens deze show gaan de finalisten laten zien hoe ontzettend veel zij gegroeid zijn. Met verschillende rondes, waaronder de beachwear ronde en de gala ronde, showen de meiden hun catwalk skills. Met de voorstelronde en de statement ronde laten de finalisten van hen horen. Voordat we onze nieuwe winnaressen kronen, nemen wij ook afscheid van team 2023.

Het wordt dit jaar een spetterende show! Met als thema: Shine a light. Er zijn ook flink wat prijzen te vergeven, zoals de Miss Public Vote waarop u heeft kunnen stemmen. Of de Miss Dream Dresses, het nieuwe gezicht van onze hoofdsponsor. Naast de subtitels en awards gaat het natuurlijk om die 3 hoofdtitels. Wie worden de nieuwe winnaressen van Teen, Miss en Elite Diversity Netherlands? Dat gaat u zien, op 3 mei!

U bent welkom bij het theater vanaf 18:30. Om 19:00 gaat de zaal open en om 19:30 zullen we starten met de show. Het verwacht einde is rond 22:30. Dit spektakel wilt u toch niet missen? Het is een gala evenement. We vragen u daarom netjes gekleed te komen.

Wanneer

  • Maandag 13 mei 2024 19.30 - 00.00 uur

Prijzen

  • € 35,50 online
  • Betaalmogelijkheden: PIN

Kenmerken