Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Christmas High Tea - Slot Zuylen

Contact

Slot Zuylen
Tournooiveld 1
3611 AS Oud Zuilen
Plan je route

Boek je tickets

Kom helemaal in de kerstsferen tijdens de Christmas High Tea in de betoverende setting van de eeuwenoude Gobelinzaal of Blauwe Kamer, waarin de tafels rijk zijn gedekt en waar live muziek wordt gespeeld, zoals in vervlogen tijden. Wij verwelkomen je graag binnen de kasteelmuren. Laat je in de watten leggen als echte adel! Let op, kaarten zijn snel uitverkocht!

Verwen je naasten deze kerst

Begin je middag met een gezellige winterse wandeling door de tuin en bewonder daarna het kasteel op je eigen gemak óf onder begeleiding van een van onze rondleiders.

We ontvangen je in de prachtige Gobelinzaal met een bruisend aperitief en gedurende de High Tea kun je onbeperkt genieten van diverse verse theesoorten of koffie. De luxueuze High Tea is opgebouwd als een 3-gangen menu en bestaat uit heerlijke biologische en/of duurzame streekproducten. En dat proef je: overheerlijke warme, koude, zoete en hartige gerechtjes, zoals soep, quiche, fingersandwiches, huisgebakken taartjes, fruit uit eigen tuin en natuurlijk scones met clotted cream en jam.

Tijdens de High Tea geniet je niet alleen van de prachtige kerstsfeer in het kasteel, je kijkt ook nog eens uit over de schitterende tuin en slotgracht. Geniet samen met familie, vrienden of collega’s van een bijzondere high tea in een prachtige feestelijke kerstsfeer.

We verwachten veel drukte dus wees snel met je reservering!

Praktisch

  • Zondag 17 december, je bent welkom vanaf 14:00 in de tuin en het kasteel 
  • Tijdens de Christmas High Tea deel je de tafel met andere gasten
  • Rondleiding met gids start om 15:00 uur (optioneel)
  • Je gaat vanaf 16:00 aan tafel en het evenement eindigt om ca 17:30 uur
  • Een vegetarische optie kan van tevoren worden besteld er kunnen helaas geen andere aanpassingen gedaan worden wat betreft allergieën of dieetwensen.

Tickets

  • €55,- inclusief welkomstdrankje, onbeperkt thee/koffie en rondleiding kasteel
  • Tickets zijn hier te reserveren

Prijzen

  • € 55,00 inclusief welkomstdrankje, onbeperkt thee/koffie en rondleiding kasteel