Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ligconcert met klankschalen en live muziek

Ligconcert - Met klankschalen en Live Muziek

Even tijd voor jezelf?
Even helemaal ontspannen.
Niets hoeven, loslaten en ontvangen.

Een uitnodiging om je mee te laten nemen in een intuïtieve klankreis van magisch helende klanken. Afgestemd op de groep zal Marc intuïtief zijn instrumenten inzetten om jou mee te nemen in een reis naar binnen. Naast klankschalen speelt Marc harmonium, gitaar & percussie. Enkele instrumenten houdt hij als een verrassing om voor jou te ervaren in het moment.

Bij aankomst doen we een meditatie en is er ruimte om te delen wat er in je leeft en eventueel een intentie te zetten en delen. Kort daarna mag je een plekje vinden in de zaal en wordt je meegenomen in een klankreis. Daarna is er ruimte om nog te blijven hangen voor een kopje thee en eventueel sociale interactie.

Wees welkom bij deze reis.

☆Praktisch☆

☆Tijd☆
Inloop: 19:15
Aanvang: 19:30
Klankreis: 19:45
Afronding: 20:45
Naar huis: 21:00

☆Tickets☆
Er is plek voor 16 deelnemers.
Early Bird (eerste plekjes) 19,-
Late Bird (laatste plekjes) 22,-

Je kunt je aanmelden via onderstaande link:
https://hipsy.nl/shop/47399-ligconcert-met-klankschalen-en-live-muziek

☆Infomail☆
Graag aandacht voor het volgende:
De avond voor het event, of op de dag zelf ontvang je een infomail. Deze kan mogelijk in je spambox terechtkomen. Check deze even als je de mail niet ontvangen hebt. Als deze in je ongewenste mail is beland, maak hem dan gewenst, dan ontvang je deze volgende keer wel gewoon.

☆Wat neem je mee?☆
Trek makkelijke kleren aan waar jij je comfortabel in voelt. We zullen veelal op de grond zitten. Er zijn kussens en dekens aanwezig. Voel je vooral vrij ook je eigen mee te nemen, vooral als je zeker wilt zijn van een deken. Neem eventueel je eigen waterfles mee. Sloffen of slofsokken kunnen ook nog wel eens fijn zijn, al is er een vloerbedekking.

☆Adres☆
Maliebaan 70a, Utrecht

☆Parkeren☆

☆CARPOOL!☆
Maak autorijden gezelliger, goedkoper en duurzamer! We adviseren je te carpoolen als je met de auto komt. Wanneer je een lift aanbiedt in het event is er een kans dat mensen daarop reageren.

☆Parkeerinfo:
Van maandag t/m zaterdag is er betaald parkeren bij Mandira.
Op 5 minuten lopen (aan de Wolter Heukelslaan) is het goedkoper parkeren.
Zon- en feestdagen gratis voor de deur.
Vind meer info over tarieven hier: https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/parkeren/parkeren-bezoeker/parkeerplattegrond/

☆Bereikbaarheid☆
Zowel met auto als met OV is Mandira goed en makkelijk te bereiken. Er gaan elke paar minuten bussen van en naar CS. Ook met de OV-fiets kun je er binnen 10 min zijn vanaf CS.

☆Voor vragen zijn we bereikbaar via mail of telefonisch☆
Mail: info@mandira-utrecht.nl
Tel: 0630245645

☆Annuleringsvoorwaarden☆
Na aankoop van tickets liggen eventuele risico’s m.b.t. annulering van deelname bij de deelnemer zelf. Refund is hierbij niet mogelijk. Wel kunnen wij bij hele uitzonderlijke gevallen kijken of wij een tegoed bieden voor een vergelijkbaar evenement. Bij annulering van deelname verzoeken we in eerste instantie de deelnemer zelf het ticket aan te bieden in het evenement(of in eigen kringen) voor overname. Bij uitzonderlijke gevallen kan er contact worden opgenomen met Mandira via info@mandira-utrecht.nl

------------------------------------------------------------------------------

☆Over Marc☆
Marc leeft muziek, al heel zijn leven. Ook heeft hij een grote passie voor klankschalen. Hij speelt meerdere instrumenten en is naast deze concerten vooral bezig met mantra zingen(kirtan)
en 1 op 1 klankschalensessies. Intuïtief is Marc het meest afgestemd op de groep.

☆Over Mandira Utrecht☆
Mandira Utrecht is centrum voor bewustwording en spirituele genootschap die ruimte biedt voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Mandira bevindt zich in een monumentaal pand gelegen aan de Maliebaan in Utrecht en biedt haar ruimte voor bijeenkomsten gericht op bewustwording en spiritualiteit. Meer info (en statuten) vind je op www.mandira-utrecht.nl

Prijzen

  • van € 19,00 tot € 22,00