Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Familievoorstelling ODYSSEUS! (HUMOR / VANAF 11 JAAR)

Humoristische Familievoorstelling (voor 11+) In deze voorstelling staat de liefde centraal. Bestaat de ware liefde? En zo ja, is die de moeite waard om er jaren op te wachten?

Odysseus is een Griekse held. Hij probeert al 10 jaar terug te keren naar zijn zoon en naar Penelope, zijn geliefde, in Ithaka. Godin Athene gelooft in de liefde van Penelope en Odysseus. Ze probeert hem te helpen. Maar de god Poseidon werkt hem juist tegen. 

Dat komt omdat Odysseus de zoon van Poseidon heeft verwond. Zo raakt Odysseus steeds verder van huis. Als hij dan ook nog in de armen van de verleidelijke godin Calypso belandt lijkt hij zijn grote liefde Penelope te zijn vergeten…

Een vrolijke en muzikale voorstelling waarin de personages elkaar razendsnel afwisselen.  De mythische figuren van de Griekse goden worden op een humoristische manier gespeeld. Met verwijzingen naar onze tijd. Het publiek identificeert zich in deze toegankelijke voorstelling makkelijk met de personages die aan de grillen van de goden zijn overgeleverd. Terwijl ze toch hun hart blijven volgen.

Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 11 jaar.

Spel: Alice Nuijters en Ton van Noppen.
Percussie en compositie: Marc Spee.

Alice volgde een opleiding Commedia dell’ Arte. Ze maakte met haar eigen gezelschap Kindertheater Basta jarenlang kindervoorstellingen. De laatste jaren zijn de door Alice gemaakte voorstellingen voor kinderen en volwassenen.

Prijzen

  • € 13,00
  • Betaalmogelijkheden: Online