Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

De Maaltuin - Paleis Soestdijk

Dit is jouw unieke kans om ín het paleis, onder de kroonluchters, te dineren! Voor deze editie van De Maaltuin kunnen slechts een beperkt aantal gasten worden ontvangen. Na eerdere edities in de stallen, de kassen en het koetshuis wordt dit de eerste editie in het paleis.

Ontdek de vrouwen van Soestdijk, tijdens een heerlijk diner in de Witte Eetzaal, hoeksalon, empiresalon of in Wilhelmina's appartement! Tijdens deze editie ga je dineren aan gezellige, lange of ronde tafels, die je deelt met andere gasten. Het menu en de beleving is geïnspireerd op de expositie De vrouwen van Soestdijk die tot voor kort zo'n 38.000 bezoekers trok. Kom jij vorstelijk genieten tijdens een heerlijke avond uit met De Maaltuin?

Waar kan je van genieten? 

  • 5-gangen diner - Bereid met liefde. De inspiratie van het landgoed Paleis Soestdijk komt samen in een heerlijk en duurzaam menu.
  • Fantastische locatie - Een echte avond uit ín Paleis Soestdijk. Je gaat aan tafel in de Hoeksalon, Empire Salon, de Witte Eetzaal en Wilhelmina’s appartement. Aldaar geniet je van een koninklijk vijfgangen diner, terwijl je wordt meegenomen in de verhalen van de vrouwen van Soestdijk.
  • Volledig drankarrangement - Inbegrepen zit een heerlijk wijn- of mocktailarrangement, passend bij het menu.
  • Live muziek - Er zijn iedere avond geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek.

Wanneer

  • Kijk voor de actuele data op de website van De Maaltuin

Prijzen

  • € 134,95 Voor een volledig verzorgde avond met live muziek en beleving, een 5 gangen diner en drankarrangement