Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Oh My Jazz - Luca Warmer

Contact

Cultuurhuis Pléiade
Kerkplein 2
3941 HV Doorn
Plan je route

Bestel je tickets

Luca Warmer nodigt je uit om dichterbij te komen. Dichterbij haar liefde voor de jazzmuziek, dichterbij de grote vrouwen in de jazz die haar inspireerden. Denk aan Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Dinah Washington en Nina Simone.

Luca wil verhalen oprakelen over hun levens, de tragiek daarvan en over de lokroep die zij in hun muziek hoorde om zelf jazz te gaan zingen. Haar nieuwe programma wordt opgebouwd uit verfijnde jazz melodieën, meeslepende blues en hemelse gospels. Naast een muzikale interpretatie van het werk van de vrouwen die haar voor gingen, krijgt het publiek Luca als dichter erbij.

Met lof afgestudeerd aan de Jazz-afdeling van het Koninklijk Conservatorium Den Haag (2021), toert ze door het land met haar eigen producties. In oktober 2021 won ze de Mingus prijs (Conservatorium Talent Award). Na haar prachtige debuutvoorstelling ‘Appelstroop met tranen’ is deze nieuwe voorstelling een uitgelezen kans om - met Luca als Cupido - dichterbij jazzmuziek te komen en de vrouwen die daarin een belangrijke rol hebben gespeeld. Let’s s(w)ing!

Prijzen

  • Regulier€ 18,00
  • Leden€ 16,00